Kies het juiste geefmoment

Door het schenkmoment strategisch te kiezen
valt het geschenk op en krijgt het de verdiende aandacht.

Personaliseer het geschenk

Personaliseer het geschenk door het werkelijk te
verbinden met de organisatie.

Cadeauservice

Relaties verrassen met een origineel cadeau, maar zonder gedoe. Dat is de cadeauservice. Met deze service zorgen we voor een uniek geschenk op het juiste moment. Samen kiezen we een cadeau uit, personaliseren het en wij zorgen dat het cadeau op het juiste moment wordt verstuurd. Iedereen waardeert aandacht. Met de juiste aandacht trekken we de attentie van uw relaties.


Samenwerken met Batach betekent een bijzonder geschenk realiseren met impact. Onze belofte is dat we jouw schenkrendement optimaliseren. Hierbij denken we aan de ontvanger en wat jouw organisatie uniek maakt.

Origineel

Kwaliteit

WOW-factor

Top schenkrendement

maak een afspraak
0318 430547
Altijd goede en persoonlijke service op maat. Bijna alles kan en er wordt goed meegedacht. Zeer tevreden over deze samenwerking die we graag nog lang voortzetten.

Roos van Wolferen - Office Manager NCOD Interwerk

Verjaardagscadeau

Een origineel cadeau sturen naar een jarige collega wordt zeker gewaardeerd. Samen kiezen we een cadeau uit en op de verjaardag zorgen wij voor de verzending van het feestelijke geschenk.

Jubileumgeschenk

12.5, 25 of zelfs 40 jaar bij de zaak is een goed moment om te waarderen. Wij hebben hiervoor de juiste cadeaus. Met een groet op jouw briefpapier zorgen wij voor een prachtig jubileumgeschenk.


Zomaar

Zomaar is misschien wel de beste reden om een cadeau te geven. Dit onverwachte gebaar valt op en zorgt zeker voor 'credits'. Dit zomaar bereiden we samen natuurlijk wel tot in de puntjes voor.

Huwelijkscadeau

Gaat een collega of relatie trouwen? Dan is het bijzonder attent om een passend huwelijkscadeau te geven. Batach verzorgt een passend huwelijksgeschenk op het juiste moment.


Goedmaker

Fouten maken gebeurt. Gelukkig biedt dit een mogelijkheid om je relatie te verbeteren. Wij zorgen voor een goedmaker en versturen dit namens u.

Geboortecadeau

De geboorte van een zoon of dochter is een geweldig moment om relaties te onderstrepen. Een beer of romper met logo, een leuke attentie. Wij verzorgen jouw geboortecadeau.