Kerstpakket Stilte

In samenwerking met Mirjam van der Vegt hebben we een eindejaarsconcept ontwikkeld in stilte-stijl. Ontvang de stilte-agenda 2019 in een mooi samengesteld Kerstpakket, waarmee je nog meer goede doelen ondersteund, zoals koffieboeren in Nepal. Samen met een paar heerlijke wollen sokken, chocola en meer.

Dit eindejaarsgeschenk is verkrijgbaar vanaf 50 stuks en kan op maat worden samengesteld en waar gewenst worden gepersonaliseerd.

Stilte-agenda
Een agenda waarin je elke week bezinning, ruimte en bezieling vindt en waar je van tot rust komt. Voor 2019 brengt Mirjam van der Vegt weer een nieuwe Stilteagenda uit, dit keer in samenwerking met Tear. Je kunt hem gebruiken voor afspraken, maar ook als inspirerend dagboek voor jezelf. Met maandelijkse inspiratie die je helpt te onthaasten en elke week een open vraag en creatieve reflectie. De Stilteagenda biedt veel schrijfruimte en praktische oefeningen. Dit keer is het thema Wortelen – uit de grond van je hart bloeit iets moois.

Koffie uit Nepal
We leveren direct trade koffie uit Nepal van hoge kwaliteit. Met de aankoop van deze koffie ondersteunt u boeren en hun familie en de stichting Werk in Nepal.

Geitenwollensokken van Soxs
De hippe sokken van Soxs zijn gemaakt van duurzaam verkregen wol van Nieuw-Zeelandse schapen en hebben door de unieke samenstelling 100% anti-prikgarantie. Heerlijke 'huissloffen' waar iedereen blij van wordt.

Over Mirjam van der Vegt
Mirjam van der Vegt is schrijver, spreker en (stilte)trainer. Ze werkt in deze agenda samen met Tear, waar ze ambassadeur van is. Deze agenda is onderdeel van haar Stiltelijn.

Origineel

Kwaliteit

WOW-factor

Top schenkrendement

maak een afspraak
0318 430547