Geitenwollen sokken van Soxs met nobeltje
Tostipakket in samenwerking met Leonie ter Veld

Verleng het geefmoment

Zorg voor een verlenging van het moment van geven.
De juiste opvolging verhoogt het schenkrendement.

Personaliseer het geschenk

Personaliseer het geschenk door het werkelijk te
verbinden met de organisatie.

Origineel kerstpakket van de veluwe

Kerstp​akketten waar je trots op bent

Je zoekt een origineel kerstpakket dat verbindt en waardering toont. Een passend kerstgeschenk. Een cadeau dat impact maakt en een glimlach brengt. Samenwerken met Batach betekent werken aan een origineel kerstpakket dat jou en je collega's trots maakt. Trots op het team en trots op het bedrijf.


Onze belofte is dat we het schenkrendement van ieder kerstpakket optimaliseren. Dit doen we door het geefmoment te verlengen waardoor we zorgen voor maximale impact bij ieder budget. Hierbij verplaatsen we ons in de ontvanger en wat jouw organisatie uniek maakt. We maken hierbij gebruik van leuke originele producten en waar het kan zorgen we voor gepersonaliseerde cadeaus.


Origineel

Kwaliteit

WOW-factor

Top schenkrendement

Eindejaarsgeschenken

Relaties onderstrepen gebeurt traditioneel aan het einde van het jaar. Of het nu gaat om een magnumfles wijn in een kist, een origineel cadeau of een luxe pakket. Wij verzorgen voor jou het eindejaargeschenk.

Originele kerstpakketten

Originele kerstgeschenken vinden wij normaal. We geloven niet in 13-in-een-dozijn, maar in creativiteit. Een kerstpakket dat werkelijk verbonden wordt met de organisatie, een geschenk dat zorgt voor reuring.

Maatwerk

We inspireren graag met voorbeelden, maar een pakket op maat samenstellen dat vinden we het allermooiste. In onze showroom stellen we een stoer pakket of een trendy pakket samen.

Themageschenken

Naast kerstpakketten leveren we diverse themageschenken door het jaar heen. Juist het verrassingselement van een ander moment kiezen verhoogt het schenkrendement.

Hip en trendy

We weten wat hip en trendy is. Off-line en online, Daarom werken we o.a. samen met foodblogger Leonie ter Veld en meesterbanketbakker Robèrt van Beckhoven. Dit resulteert in originele geschenken.

Duurzaam

Duurzaam ondernemen is belangrijk. Dit geldt ook als het gaat om schenken. Daarom hebben we een ruim assortiment duurzame en lokale producten. Vaak kennen we de herkomst en dus ook het verhaal.

A.Hak en Batach trekken al sinds 2001 met elkaar op.  Deze lange samenwerking komt voort uit de betrouwbaarheid en originaliteit van Batach .Ook in een kort tijdsbestek krijgt Batach het voor elkaar om kwalitatieve en bij ons passende producten te leveren. Van kerstpakket tot relatiegeschenk, waar het kan worden 1 of meerdere items gepersonaliseerd. Voor echte A.Hak-geschenken gaan we naar Batach.

Daan van den Akker – Commercieel Manager A.Hak

// Inspiratie 2018

Kerstpakket met toffe tosti's boek

Fantostische feestdagen

nostalgisch kerstpakket met speaker

Ouderwetsche kerst

kerstpakket met streekproducten

van de Veluwe

bakpakket in samenwerking met Robèrt van Beckhoven

Heel het bedrijf bakt

bbq pakket met leren bbq schort

Outdoor BBQ

kerstpakket in cocktail sfeer en Drunken mel

Party time

geitenwollen sokken van Soxs met nobeltje

Warme winter