wijnen kerstpakket relatiegeschenken ede

Kerstpakketten

Batach is dé partner voor uw relatiegeschenken, kerstpakketten en themacadeaus.

Kerstpakketten

Een kerstpakket geven in de decembermaand is een geweldige manier om uw personeel te waarderen. Batach levert maatwerk kerstpakketten door heel Nederland en daar buiten.

Maar wat is nu een goed kerstpakket? En wat waardeert de ontvanger? Onze ervaring is dat wanneer er met zorg wordt gegeven en het juiste verhaal wordt verteld, dit relaties versterkt en inspireert.

Batach helpt bij dit proces. Samen denken we na over een passend kerstpakket. En we nemen daarna het volledige project uit handen. Dat is waar we goed in zijn.

Voor onze klanten maken we het verschil door:

  • Altijd te starten met het klantdoel voor ogen
  • Originaliteit
  • Logistiek ontzorgen
  • Een scherpe prijs
  • Heldere communicatie
kerstpakketten

Eindejaarsgeschenk

Een eindejaargeschenk geven is sterk, daarin onderscheidend zijn is een uitdaging. Wij helpen graag bij de selectie, het bedenken en de uitvoering. Hierbij maken we gebruiken van ons ruime assortiment dat continu wordt vernieuwd.

Maar wat zijn nu leuke geschenken voor uw relatie? En wat maakt een geschenk geslaagd? Onze ervaring is dat wanneer er met zorg wordt gegeven en het juiste verhaal wordt verteld, dit relaties versterkt en inspireert.

Wij laten ons weer inspireren door vele producenten, promotie-artikelen, beurzen, trends of juist uw ideeën.

Voor onze klanten maken we het verschil door:

  • Altijd te starten met het klantdoel voor ogen
  • Originaliteit
  • Logistiek ontzorgen
  • Een scherpe prijs
  • Heldere communicatie
eindejaargeschenk

Themacadeaus

Naast relatiegeschenken en kerstpakketten, zijn er door het jaar heen tal van momenten waarop we personeel en relaties kunnen waarderen met. Dag van de leraar, dag van de zorg, Pasen, de zomervakantie, Secretaressedag. Genoeg momenten om uw waardering te laten zien.

We hebben bijzondere wijnen en passende relatiegeschenken voor ieder themacadeau.

themageschenk

Cadeauservice

Iedereen waardeert aandacht. Met de cadeauservice helpen we aandacht te geven aan relaties bij iedere gelegenheid. Een verjaardagscadeau namens collega’s, of een bijzondere attentie voor een nieuwe of trouwe klant.

Wij nemen het werk uit handen, door samen met u een passend cadeau te bedenken, ontwerpen en uit te voeren. Ook op het gebied van logistiek staan wij voor u klaar.

geschenken-cadeauservice
Zoekt u ook een mooi relatiegeschenk of een origineel kerstpakket?

Graag bespreken we onze diensten in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.