Marinus Schoonderbeek

Jacqueline Starrenburg

Jan-Willem Schoonderbeek

Schenkrendement verhogen

Batach verhoogt het schenkrendement voor haar relaties. Dit doen we sinds 2001 al door het juiste geefmoment te kiezen, het geschenk werkelijk te personaliseren en het geefmoment te verlengen.


Bij Batach inspireren en ontzorgen we organisaties als het gaat om passende wijnen, kerstpakketten en relatiegeschenken. In onze dienstverlening gaan we altijd voor kwaliteit en duurzame relaties. Dat is te merken aan de producten die we leveren, de creatieve concepten en onze service die altijd een stap verder gaat.

Maak een afspraak

schen·ken
1. een gezelschap van drank voorzien
2. cadeau doen; = geven

ren·de·ment
(het; o; meervoud: rendementen)
1. opbrengst; = winst
2. nuttig effect van iets

Kies het juiste geefmoment

Door het schenkmoment strategisch te kiezen valt het geschenk meer op en krijgt het verdiende aandacht.

Personaliseer het geschenk

Personaliseer het geschenk door het werkelijk te verbinden met de organisatie.

Verleng het geefmoment

Zorg voor een verlenging van het moment van geven. Een juiste opvolging verhoogt het schenkrendement.

Proactief Inspireren

In onze showroom brengen wij onze relaties graag op originele ideeën. Zo hebben we geen webwinkel. dat is andere business. Wij zorgen proactief voor inspiratie als basis voor een optimaal schenkrendement.


Oog voor Relaties

Relaties van Batach waarderen mooie producten tegen een scherpe prijs. Ze gaan voor een lange-termijnrelatie en zien de meerwaarde van aandacht voor schenken.

Uitstekende Logistiek

Iedere zending vraagt om de juiste wijze van transport. Daarom kiezen wij per zending de juiste transporteur. Zo houden we de kosten voor transport laag en de kwaliteit hoog.Flexibel tot het eind

Tot het laatste moment zijn we flexibel. En dat maakt het verschil. Een goede indruk maken bij de ontvanger, daarvoor plannen we goed en zetten we alles-op-alles als het moet.


Altijd een stap verder

We doen er alles aan om te zorgen dat uw geschenk opvalt. Zo hebben we van onze relaties briefpapier liggen om snel een persoonlijk geschenk te versturen. Onze rendementverhogers zorgen voor succes!


Kwaliteit voorop

Inpakken doen we zelf, dat besteden we niet uit. We versturen ook geen producten direct van de producent naar onze klant; we checken elke zending eerst in ons magazijn.