Maatwerk relatiegeschenken gepersonaliseerd usb-stick
bedrukte pennen

Kies het juiste geefmoment

Door het schenkmoment strategisch te kiezen valt het
geschenk meer op en krijgt het de verdiende aandacht.

Personaliseer het geschenk

Personaliseer het geschenk door het werkelijk te
verbinden met de organisatie.

productactivatie met snoeppot en keycord

Relatiegeschenken met 'wow-factor'

Je wilt betere relatiegeschenken met meer WOW-factor? Geschenken die boeien en blijven hangen? Samenwerken met Batach betekent werken aan echt goede geschenken. Onze belofte is dat we jouw schenkrendement optimaliseren. Hierbij denken we aan de ontvanger en wat jouw organisatie uniek maakt.


We kennen de wegen voor bijzonder maatwerk, maar ook voor de pennen en usb-sticks ben je bij ons aan het juiste adres.


Insipireer me!

Origineel

Kwaliteit

WOW-factor

Top schenkrendement

maak een afspraak
0318 430547

Batach denkt  pro-actief mee in het creatieve proces om tot een origineel opvallend en gewaardeerd cadeautje voor mijn klanten te komen. Concreet betekent dat niet alleen het cadeautje, maar ook de verpakking door Jan-Willem erbij werd betrokken. En juist dat maakte het tot een super leuk cadeautje dat helemaal af was.


Vera Hogewoning – directeur Freevoice Telecom

// Inspiratie 2019

hoge kwaliteit hamamdoeken
waterflessen vin RPET
flesse van Corkcicle
Beursgeschenk, leuke weggever
Hagelswag
Geitenwollen sokken van Soxs met bubbels
bedrukte pennen
WOW, ik wil nog meer inspiratie
0318 430547

Beursgeschenk

Een beurs is de perfecte plek voor het binden van nieuwe relaties. Batach helpt bij het realiseren van een origineel beursgeschenk voor ieder budget. Zoek je een beursattentie, we helpen je graag.

Gadgets

We hebben een uitgebreid assortiment aan usb-sticks, powerbanks en andere gadgets voor kantoor en thuis. Een bluetooth speaker of powerbank als onderdeel van een kerstpakket doet het ook goed.

Schrijfwaren

Bedrukte pennen, luxe (parker) pennen, potloden, schrijfmappen, als het om mooie bedrukte schrijfwaren gaat is Batach uw partner. Schrijfwaren blijven geweldig om weg te geven.

Textiel

Van prachtige badhanddoek tot gepersonaliseerde ovenwant. Maar ook caps, draagtassen en t-shirts met bedrukking. We leveren alle soorten promotietextiel passend binnen het budget.

Waterflessen

De waterfles is een van de meest populaire geschenken. We leveren de dopper, RPET of een no-name waterfles. Uiteraard voorzien van een mooie bedrukking. Ook leuk als verjaardagscadeau.

Snoepgoed

Snoep doet het altijd goed. Pepermunt, zuurtjes of gepersonaliseerde koekjes. Een betaalbaar weggevertje dat bij iedereen in de smaak valt. We denken graag mee ook voor een originele verpakking.