Kies het juiste schenkmoment

Door het schenkmoment strategisch te kiezen
valt de wijn meer op en krijgt het de verdiende aandacht.

Verleng het schenkmoment

Zorg voor een verlenging van het moment van schenken.
Een juiste opvolging verhoogt het schenkrendement.

Wijnen die je met plezier schenkt

Je wilt graag kwalitatieve wijnen schenken. Als geschenk, in de horeca of als liefhebber. Batach is jouw specialist als het gaat om kwaliteitswijnen binnen ieder budget. Meer dan 30 jaar ervaring in het wijn-vak heeft geresulteerd in een uitgebalanceerd assortiment wijnen. Uiteraard met regelmatig nieuwe aanwinsten.

Van champagne tot een nieuwe wijnkaart, van wijnen voor de borrel tot magnum als wijngeschenk. Onze brede collectie en korte lijnen met producenten zorgen voor de juiste wijn op het juiste moment. We helpen je graag bij het vinden van de juiste wijn. Daarbij weten we wat past en zorgen we dat jij of de ontvanger optimaal geniet.

Als leverancier van horeca in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen en omgeving, verzorgen we betaalbare kwaliteitswijnen. Naast het leveren van wijnen verzorgen we ook wijnproeverijen. In klein comité of juist als teamactiviteit.

In de lente en herfst presenteren we onze nieuwe collectie op onze proeverijen. Met plezier verwelkomen we je op de volgende proeverij.

Meld me aan voor de proeverij

Origineel

Kwaliteit

WOW-factor

Top schenkrendement

maak een afspraak
0318 430547